ΔΕΜΑΤΩΝ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ & ΔΕΜΑΤΩΝ

Από την δημιουργία των ΚΤΕΛ, τα λεωφορεία πέρα από την μεταφορά των ατόμων ασκούσαν και αυτή την δραστηριότητα προσφέροντας στους πελάτες τους την δυνατότητα να αποστέλλουν δέματα, φακέλους κλπ σε όλη την Ελλάδα ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Η αποστολή με το ΚΤΕΛ Ροδόπης είναι ο ταχύτερος και οικονομικότερος τρόπος αποστολής δεμάτων καθώς, σήμερα, το ΚΤΕΛ Ροδόπης διαθέτει οργανωμένη υπηρεσία αποστολής δεμάτων, από την Κομοτηνή, με το κόστος να είναι ανάλογο των διαστάσεων και της συσκευασίας. Παράλληλα, αναλαμβάνει την μεταφορά ασυνόδευτων αποσκευών.

Το ΚΤΕΛ δεν αναλαμβάνει για μεταφορά αντικείμενα που περιέχουν οποιαδήποτε απαγορευμένη ύλη σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική – Διεθνή Νομοθεσία.

Επειδή σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις υπάρχει το ενδεχόμενο «μπερδέματος», απώλειας ή κλοπής κάποιας αποσκευής σας, σας συνιστούμε να έχετε σε εμφανές σημείο των αποσκευών σας, ευδιάκριτη πινακίδα ή αυτοκόλλητο με το όνομα και οπωσδήποτε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, κατά προτίμηση κινητό.

Επιπλέον, το ΚΤΕΛ Ροδόπης σας προσφέρει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία Ταχυμεταφοράς που έχει αναπτύξει.

(Πληροφορίες στο τηλέφωνο της Αποθήκης 25310 26626)

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 05:00 – 22:00

ΚΥΡΙΑΚΗ & ΑΡΓΙΕΣ: 07:00 – 22:00