ΔΕΜΑΤΩΝ

ΚΤΕΛ ΡΟΔΟΠΗΣ COURIER

Από την δημιουργία των ΚΤΕΛ, τα λεωφορεία πέρα από την μεταφορά των ατόμων ασκούσαν και αυτή την δραστηριότητα προσφέροντας στους πελάτες τους την δυνατότητα να αποστέλλουν δέματα, φακέλους κλπ σε όλη την Ελλάδα ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Το ΚΤΕΛ Ροδόπης διαθέτει οργανωμένη υπηρεσία αποστολής δεμάτων από και προς την Κομοτηνή και σε συνδυασμό με τα καθημερινά δρομολόγια για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και σύνδεση με τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, το δέμα σας φθάνει στον προορισμό του εντός 24 ωρών. Το κόστος είναι ανάλογο των διαστάσεων και της συσκευασίας. Παράλληλα, αναλαμβάνει την μεταφορά ασυνόδευτων αποσκευών.

Παράδοση, λοιπόν, αυθημερόν στην επιχείρηση σας, στο κατάστημα, στην κατοικία σας ή παραλαμβάνετε το δέμα σας από την αποθήκη μας.

Με την δυνατότητα μεταφοράς δεμάτων, φακέλων και αποσκευών, το ΚΤΕΛ Ροδόπης Courier είναι ότι αναζητά ο επαγγελματίας, η επιχείρηση, ο φοιτητής, ο καθένας που επιθυμεί την αποστολή δέματος πιο γρήγορα και πιο φθηνά.

Και τούτο διότι, η μεταφορά με το ΚΤΕΛ Ροδόπης Courier είναι ο ταχύτερος και οικονομικότερος τρόπος αποστολής δεμάτων.

Το ΚΤΕΛ δεν αναλαμβάνει για μεταφορά αντικείμενα που περιέχουν οποιαδήποτε απαγορευμένη ύλη σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική – Διεθνή Νομοθεσία.

Επειδή σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις υπάρχει το ενδεχόμενο «μπερδέματος», απώλειας ή κλοπής κάποιας αποσκευής σας, σας συνιστούμε να έχετε σε εμφανές σημείο των αποσκευών σας, ευδιάκριτη πινακίδα ή αυτοκόλλητο με το όνομα και οπωσδήποτε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, κατά προτίμηση κινητό.

 

(Πληροφορίες στο τηλέφωνο της Αποθήκης 25310 26626)

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 05:00 – 22:00